Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Νέα / Peachy Look

Peachy Look

PRODUCTS:

Special Eyeshadow n. 1041,

Double Eye Pencil n. 03

Liquid Eyeliner

Compact Blush n. 508

Lipstick n. 40 & Lip Shine n.07

Super Color Mascara Black Waterproof

 

Eyes: Απλώστε την Special Eye Shadow n. 1041 σε όλο το κινητό βλέφαρο έως το κόκαλο και σβήνοντας προς το εξωτερικό του ματιού. Εφαρμόστε τη σκιά και στο κάτω μέρος του ματιού για ακόμα πιο έντονο Summer Look.  Για ένταση και βάθος στο βλέμμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Double Eye Pencil n. 3 και την άσπρη πλευρά του. Μη ξεχάσετε να εφαρμόσετε το Liquid Eye Liner για να τονίσετε το πάνω βλέφαρο.

 

Super Color Waterproof Mascara για βλεφαρίδες αναλλοίωτες στη διάρκεια της ημέρας. Βάζετε την mascara με ανοδικές κινήσεις και δώστε μεγαλύτερη καμπύλη στις βλεφαρίδες σας.

 

Blush: Χαμογελώντας ελαφρά απλώστε στα μήλα του προσώπου σας το Compact Blush n. 508, με κυκλικές κινήσεις με το Professional Blush Brush της TommyG

 

Sexy Lips: Glossy & Sexy Χείλη! Η τάση του καλοκαιριού. Orange Lips για να ολοκληρωθεί το make up Look σας. Εφαρμόστε το Lipstick n. 40 με τη πορτοκαλί απόχρωση και τοποθετήστε στο κέντρο το Lip Shine n. 7 για το glossy effect.

 

MAKE UP TIPNAILS: Φέτος το καλοκαίρι τα νύχια απαιτούν φωτεινά χρώματα που ταιριάζουν με τα χρώματα του make up look σας.  Εφαρμόστε το Gt Nail Lacquer που σας αρέσει και στη συνέχεια το Plumping Top Coat για μεγαλύτερη διάρκεια στη λάμψη του.