Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Νέα / Eyes on... Lips

Eyes on... Lips

 PRODUCTS:

Matte Eyeshadow M08 ,

Precision Eyeliner Black

Compact Blush n. 501

Dual No Transfer Lipstick n.41

Smart Lip Pencil n. 12

Smokey Eyes Black Waterproof

 

Face: CC Color Corrector για ομοιόμορφη, φυσική κάλυψη, ελαφριά και ματ κάλυψη χρησιμοποιήστε σαν βάση του μακιγιάζ σας την CC Color Corrector Cream. Επιλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας και το τύπο ( Oily ή Dry) και εφαρμόστε την με το Professional Double End Brush.  Compact Blush n. 501 για τα ζυγωματικά.

Eye Brows: Το έντονο χρώμα στα χείλη απαιτεί και καθαρά και καλοσχηματισμένα φρύδια. Χρησιμοποιώντας το μολύβι φρυδιών Eye Brow Pencil που είναι πιο κοντά στο χρώμα των μαλλιών σας, γεμίστε τα κενά που υπάρχουν και χτενίστε τις ατίθασες τριχούλες.  Τονίστε τα φρύδια σας αλλά προσέξτε να διατηρήσετε το φυσικό τους σχήμα.

Lips: Τα χείλη φέτος το καλοκαίρι είναι δυναμικά και juicy! Τολμήστε την έντονη μωβ απόχρωση και εντυπωσιάστε! Περιγράψτε τα χείλη με το Smart Lip Pencil n. 12 και γεμίστε τα με το Dual No Transfer Lipstick n. 41. Μη ξεχάσετε το Juicy αποτέλεσμα με το lip gloss που υπάρχει στην ίδια συσκευασία με το κραγιόν.

Mascara: Για τις πιο summer βλεφαρίδες, χρησιμοποιήστε τη Smokey Eyes Mascara Waterproof. Το βουρτσάκι δίνει extra μάκρος στις βλεφαρίδες, όγκο και έντονο χρώμα, ενώ η σύνθεση της διατηρεί τις βλεφαρίδες αναλλοίωτες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 Eyes:  Μονόχρωμα μάτια με μία απαλή ροζ ματ σκιά Matte Eyeshadow n. M08 που την εφαρμόζετε σε όλο το κινητό βλέφαρο. Και τολμηρό βλέμμα με το Precision Permanent Eyeliner, με το οποίο σχεδιάζετε τη γραμμή του πάνω βλεφάρου και τραβώντας την προς το εξωτερικό  του με ανοδική κλήση.

MAKE UP TIP: Ενισχύστε τη φωτεινότητα στο πρόσωπο σας για να δείχνει πιο φρέσκο και λαμπερό με το EyeBrightner Concealer σε πιο ανοιχτή απόχρωση από το τόνο της επιδερμίδας σας. Εφαρμόστε το κάτω από τα μάτια, στο Τ του προσώπου και στα ζυγωματικά σας.