Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Νέα / Sun Kissed

Sun Kissed

 

Products:

Special Eyeshadow 1010

Matte Eyeshadow M09

Audacious Black Mascara

Sohal Bronze

Lipstick n.1

Smart lip pencil n. 11

 

Bronzing Eyes: Bronze Αποχρώσεις στα μάτια και το πιο hot look του καλοκαιριού! Ξεκινήστε με την Special Eyeshadow n. 1010 σαν βάση για το μακιγιάζ σας σε όλο το κινητό βλέφαρο και δημιουργώντας ένα smooth Smokey αποτέλεσμα. Σβήστε το χρώμα ψηλά προς το κόκαλο του φρυδιού. Με την Matte Eyeshadow n. M09 δημιουργήστε την εξωτερική γωνία του ματιού κάνοντας κυκλικές κινήσεις ώστε να αναμείξετε τα χρώματα μεταξύ τους. Με το blender brush περάστε και το κάτω βλέφαρο για έντονο smokey look.  Στο bronzing Look επιβάλλονται έντονες και sexy βλεφαρίδες. Χρησιμοποιώντας την Audacious Black Mascara και εφαρμόζοντας αρκετή ποσότητα και στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες.

 Face: Χρυσαφένια και sun kissed επιδερμίδα είναι το απόλυτο must του καλοκαιριού. Αποκτήστε την με τη Iridescent Loose Powder n. 951 ψηλά στα ζυγωματικά και στη μύτη.

 Contouring: για contouring εφαρμόστε την Sohal Terracotta n. 4 στους κροτάφους, στα ζυγωματικά και σε όλα τα σημεία που τα βλέπει ο ήλιος με απαλές ανοδικές κινήσεις. Τέλος για ακόμα πιο bronzing look για blush προτιμήστε το Sohal Bronze Blush.  

 Lips: Nude Metal Lips για ολοκληρωμένο Bronzing Look. Για τέλειο αποτέλεσμα τονίζουμε το σχήμα των χειλιών μας με το Smart Lip Pencil n. 11 και τα γεμίζουμε με το Lipstick n.01 και τη βοήθεια του Professional Lip Brush. 

MAKE UP TIP: Χρώμα και στα φρύδια! Για ένα πιο ιδιαίτερο style τολμήστε να προσθέσετε λάμψη στα φρύδια σας! Λάμψη από μία σκιά ή από την Iridescent powder, περνώντας απαλά πάνω στα φρύδια σας, κυρίως στο εσωτερικό και χτενίζοντας τα προσεχτικά! Special Eyeshadow n.1033 είναι η αγαπημένη χρυσή σκιά!