Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Νέα / Be Romantic

Be Romantic

PRODUCTS:

Face:Touch Up Foundation, Sheer Finish Powder, Contour Spectrum Palette

Eyes: Special Eyeshadow 1015, Matte Eyeshadow n.M04, Special Eyeshadow 1035

Audacious Black Mascara

Lips: Double Lip Pencil n.08,  Lipstick n. 57 Contouring Palette 

FACE: Η φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα είναι το απόλυτο trend για κάθε εποχή. Αποκτήστε την νεανική και λαμπερή όψη στο πρόσωπό σας με το Touch Up Foundation. Εφαρμόστε το σε όλο το πρόσωπο με ανοδικές κινήσεις. Θα αφήσει ένα βελούδινο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας. Για να σταθεροποιήσετε περισσότερο το αποτέλεσμα εφαρμόστε από πάνω την Sheer Finish Powder.

EYES: Για να αναδείξεις τα μάτια σου, εφάρμοσε την Special Eyeshadow n. 1015 σε όλο το κινητό βλέφαρο. Με την Special Eyeshadow n. 1035 σχημάτισε μια γωνία σε το εξωτερικό του ματιού και σβήστο προς τα μέσα μπερδεύοντας τις δύο αποχρώσεις. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με την Audacious Black Mascara.

Lips: Nude και γήινες αποχρώσεις στα χείλη. Η απόχρωση Lipstick n. 57 είναι ιδανική για όλες τις ώρες Extra Tip:

Countouring Palette: Χρησιμοποιώντας την νέα Contour Spectrum Palette της Tommy G μπορείτε να αποκτήσετε το σχήμα προσώπου που θέλετε. Απλά απλώστε την πιο σκουρόχρωμη απόχρωση στα σημεία που θέλετε να λεπτύνετε (μύτη, γωνίες προσώπου, πιγούνι) και στη συνέχεια δώστε φως και τονίστε τα υπόλοιπα σημεία του προσώπου σας (δεξιά & αριστερά από τα χείλη, άνω χείλος, κάτω από τα μάτια).