Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Νέα / Spicy Glam

Spicy Glam

PRODUCTS:

Intensive Finish Foundation

Eyes: Matte Eyeshadow n.M12 & Matte Eyeshadow n.M03, Super color black, Smart Eye Pencil n.1

Lips: Dual No Transfer n57 

Strobe Spectrum Palette

Eyes: Classic Smokey- Black Smokey! Tο πιο κλασικό Sexy & Spicy Smoky look είναι πάντα με τη μαύρη ματ σκιά. Περίγραψε όλο το κινητό βλέφαρο με το Smart Eyes Pencil n.01και σβήσε το με το Professional Eye Shadow Brush. Στη συνέχεια εφάρμοσε την Matte Eyeshadow n. M12 σε όλο το βλέφαρο σβήνοντας προς τα έξω για smudged εφε. Όσο πιο πολύ σκιά τοποθετήσεις τόσο πιο έντονο θα είναι το αποτέλεσμα. Τέλος το Smoky Look απαιτεί έντονη γραμμή κάτω από το μάτι, πρώτα με το μαύρο μολύβι και στη συνέχεια με τη σκιά. Το Σαγηνευτικό βλέμμα χρειάζεται και έντονες βλεφαρίδες με την Super Color Black Mascara.

Lips: Tα χείλη του φετινού χειμώνα είναι δυναμικά και με προσωπικότητα. Τολμήστε έντονα μάτια και έντονα χείλη σε ένα make up look. Έντονο κραγιόν στις αποχρώσεις του μπορντό και του μωβ Dual No Transfer n.57 , με ματ αίσθηση που διαρκεί. Για extra όγκο τοποθέτησε το κραγιόν με το Professional Lip Brush.

Brow: Τόνισε τα φρύδια σας διατηρώντας αναλλοίωτο το φυσικό τους σχήμα. Με το EyeBrow Pencil γέμισε απαλά την αρχή του φρυδιού και συνέχισε προς το εσωτερικό του φρυδιού με φορά όπως οι φυσικές τρίχες. Σε έντονο make up look όπως αυτό δεν τονίζουμε πολύ τα φρύδια ή σβήνουμε χρησιμοποιώντας μια πούδρα.

Extra Tip: Strobing Palette Με την νέα Strobe Spectrum Palette της Tommy G με highlighter, δίνουμε φως στο πρόσωπο, αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά που θέλουμε και τονίζουμε τα σημεία που μας ‘ακουμπάει το φως΄