Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Νέα / Classic Red

Classic Red

PRODUCTS:

Two Way Powder

Eyes: Matte Eyeshadow n.M03 & Matte Eyeshadow n. M06

Liquid Eyeliner

Lips: Dual No Transfer n56 

Compact Blush 505

Audacious black mascara  & Extension mascara

 

 

Lips: When in Doubt Wear Red. Το κόκκινο κραγιόν είναι η πιο σίγουρη και κλασική επιλογή για κάθε γυναίκα και για οποιανδήποτε στιγμή της ημέρας. Η νέα απόχρωση κόκκινου Dual no transfer Lipstick n.56  θα μείνει αναλλοίωτη για μεγάλη διάρκεια. Tip για να εφαρμόσετε σωστά το κόκκινο κραγιόν σας, απλώστε πρώτα το κραγιόν και στη συνέχεια περιγράψτε με το κόκκινο μολύβι σας Double Lip Pencil n.03. Διορθώστε τυχόν ατέλειες με το Eye Brightener concealer.  

 

Eyes: Με το Professional Eyeshadow Brush της Tommy G εφάρμοσε σε όλο το κινητό βλέφαρο μία μπεζ ματ σκιά Matte Eyeshadow n. M03 για να δώσει φως στο βλέμμα και με το Professional Angle Brush σχημάτισε μία γραμμή κατά μήκος στο κόκκαλο του βλεφάρου με την Matte Eyeshadow n. M06 σκιά με γκρι απόχρωση για να δώσεις βάθος στο βλέμμα. Η γραμμή του Eyeliner του ολοκληρώνει το make up look με ένα εντυπωσιακό τρόπο.

 

Mascara: Sexy Βλεφαρίδες με έντονη καμπύλη, όγκο και extra μήκος. Χρησιμοποίησε πρώτα την Extension Lashes ξεκινώντας την εφαρμογή από το εσωτερικό και πιέζοντας το βουρτσάκι πάνω στις βλεφαρίδες. Στη συνέχεια εφάρμοσε την Audacious Black Mascara κοιτάζοντας προς τα κάτω για να δημιουργήσεις την ιδανική καμπύλη. Η τάση φέτος είναι και έντονες κάτω βλεφαρίδες άρα δεν τις παραλείπουμε.

 

EXTRA TIP

Nails: Αυτή τη σεζόν τα νύχια αποκτούν πιο κοντό σχήμα, και σκούρες ή κλασικές αποχρώσεις! Μπορντό ή κόκκινα νύχια ταιριάζουν απόλυτα με τα κόκκινα χείλη και έχετε μια ολοκληρωμένη λαμπερή εμφάνιση. Το νέο Stay Shine Nail Polish διαρκεί έως και 12 μέρες, διατηρώντας τη λάμψη του και το gel effect του.