Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Face Care Tips  / Σωστός Καθαρισμός Προσώπου

Σωστός Καθαρισμός Προσώπου

Καθαρισμός προσώπου!

Είσαι σίγουρη ότι το κάνεις σωστά; πόσες φορές έχεις πέσει για ύπνο χωρίς να έχεις καθαρίσει το πρόσωπό σου; Πόσες φορές έχεις γυρίσει αργά και δεν έκανες σωστό ντεμακιγιάζ;

Βασικές ερωτήσεις για τον καθαρισμό προσώπου:

Να καθαρίζω το πρόσωπό μου και χωρίς να έχω βαφτεί;

Είναι πολύ βασικό κάθε βράδυ ανεξαρτήτου ηλικίας και εποχής να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας από τους ρίπους που έχει η ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια της ημέρας και από την περίσσια του σμήγματος ή του make up και των υπόλοιπων καλλυντικών που έχουμε βάλει.

Να χρησιμοποιήσω Γαλάκτωμα ή gel;

Σύμφωνα με αισθητικούς και δερματολόγους τα μικτά δέρματα μπορούν να καθαριστούν με ένα απαλό αφρώδες mousse (Chamomile Gentle Cleansing Gel) ή σε μορφή gel (Caviar Cleansing Gel. Τα δέρματα που είναι πιο ευαίσθητα και λιπαρά χρειάζονται καθαρισμό με γαλάκτωμα (Gold Affair Cleansing Milk) και στη συνέχεια την ειδική τονωτική lotion (Gold Affair Tonic Lotion). Αν έχουμε κάνει έντονο μακιγιαζ καλό θα ήταν πρώτα να χρησιμοποιήσουμε τα ειδικά Demake Up σε μορφή νερού ή Biphase (Chamomile Demake up Face & Eyes) (Gold Affair Biphase)

Το Γαλάκτωμα ξεπλένεται;

Αν έχεις μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα το γαλάκτωμα ξεπλένεται με ένα ήπιο σαπούνι σε μορφή gel που επαναφέρει το Ph του δέρματος (Chamomile Gentle Cleansing Mousse) πάντα με χλιαρό νερό. Και το επόμενο βήμα είναι πάντα η τονωτική lotion.

Ο σωστός καθαρισμός τελειώνει πάντα με την Ενυδατική κρέμα προσώπου ή με το Απαραίτητο λάδι.

Our Beauty Routine!!!