Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Face Care Tips  / Non-Touring- Το νέο Trend στο Make Up

Non-Touring- Το νέο Trend στο Make Up

Non-Touring the New Make Up!

Στην αρχή ήταν το Contouring, στη συνέχεια ήρθε το Strobing. Τώρα? Το Non-Touring, το οποίο σην ουσία είναι ένας συνδυασμός και των δύο που έχει σαν αποτέλεσμα ένα λαμπερό και φωτείνο πρόσωπο χωρίς τις έντονες γωνίες και γραμμές που είχατε συνηθίσει. Μία τεχνική φιλική και ιδανική για το φως της ημέρας χρησιμοποιώντας ένα Primer, ένα ελαφρύ make up και το highlighter σας.  

Το Non-Touring είναι στην ουσία το φυσικό μακιγιάζ, αυτό που σε κάνει να δείχνεις φρέσκια, ανεπιτήδευτα περιποιημένη και με λαμπερή επιδερμίδα. Με το Νon-Touring αποχαιρετάμε το contouring και έχουμε δροσερή, υγιής και με λάμψη επιδερμίδα.

Η διαδικασία είναι απλή, απλά τοποθετήστε το Mat Base Primer για διάρκεια στο μακιγιάζ σας. Στη συνέχεια συνεχίζουμε με το CC Color Corrector, ελαφρύ σε κάλυψη make up που δημιουργεί ομοιόμορφη βάση. Και ολοκληρώνουμε με ελάχιστες λάμψεις στα ζυγωματικά και στο κέντρο της μύτης χρησιμοποιώντας είτε την Sheer Finish Powder n. 1 (ανοιχτόχρωμη πούδρα) είτε την Special Eyeshadow n. 1002 ταμποναριστά. Αποτέλεσμα:

Λαμπερό, φυσικό και υγιές μακιγιάζ.